Openbare bekendmakingen en gemeentenieuws

Iedere week zetten we de openbare bekendmakingen en het gemeentenieuws op onze website.

De gemeente neemt veel beslissingen. Deze beslissingen moet de gemeente publiceren.

Openbare bekendmakingen

Bekendmakingen van de gemeente zoals bouwvergunningen, verordeningen, beleidsregels, verkeersregels vindt u op www.overheid.nl en www.officielebekendmakingen.nl.  Daarnaast plaatsen we de openbare bekendmakingen elke week op deze pagina. Hiermaast download u de laatste openbare bekendmakingen.

Als u een bestemmingsplan zoekt, gaat u naar ruimtelijkeplannen.nl. Vul uw adres in en alle bestemmingsplannen worden zichtbaar.

Bekendmakingen per email ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de berichten over uw buurt? Abonneer u dan op de gratis emailservice op overheid.nl. U ontvangt de bekendmakingen voor uw buurt dan op uw emailadres.

Gemeentenieuws in het Kontakt

Het Gemeentenieuws van onze gemeente leest u vanaf 9 november wekelijks in het huis-aan-huis-blad Het Kontakt-Zenderstreeknieuws. Het contract met de IJsselbode voor de publicatie van het gemeentenieuws is van rechtswege afgelopen. Na een aanbesteding is het Gemeentenieuws gegund aan het huis-aan-huis blad Het Kontakt-Zenderstreeknieuws. Het Kontakt verschijnt wekelijks op woensdag in Montfoort, Linschoten en omstreken.

Heeft u het Gemeentenieuws gemist of wilt u het nalezen? Download dan hiernaast de laatste pagina's die in het Kontakt of de IJsselbode verschenen zijn.