Hulp en ondersteuning

Hulp voor u en uw gezin in coronatijd.

Jeugdteam Montfoort

De gemeente Montfoort vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren veilig opgroeien. Zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De situatie rondom corona vraagt veel van iedereen. Het jeugdteam kan kinderen, jeugd en gezinnen helpen. Zij staan voor u klaar in moeilijke periodes. Heeft u vragen? Loopt u ergens tegen aan? Neem dan contact op met het jeugdteam via 0348 561893. Of stuur een email naar info@jeugdteammontfoort.nl

Stichting Welzijn en Ondersteuning Montfoort - Linschoten (SWOM)

SWOM is de welzijnsorganisatie voor de inwoners voor Montfoort en Linschoten. Zij bestaan uit verschillende teams en staan allemaal voor u klaar in deze bijzondere tijden. Heeft u vragen of behoefte aan een praatje? Neem dan contact op met de vrijwilligers via 0348 469109 of stuur een email naar een van de teams: 

Ga voor meer informatie over de organisatie naar de website van de SWOM

MEE cliëntondersteuning

Het coronavirus zorgt voor een onzekere tijd. Veel is onduidelijk, soms ook spannend of eenzaam. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, mensen met autisme, hun naasten, maar ook ouderen en andere kwetsbare mensen kunnen het extra moeilijk hebben in deze tijd. De ondersteuning van MEE gaat gewoon door. Juist nu bieden ze een extra luisterend oor en beantwoorden ze vragen waar het kan. Dus heb je een hulpvraag? Neem dan contact op met MEE.