Testen en vaccineren

Meer informatie over testen en vaccineren.

Voor een overzicht van alle test- en vaccinatielocaties in de regio Utrecht gaat u naar website van de GGD Regio Utrecht (GGDrU)

Vaccinatielocatie Zalencentrum Sint Joseph gesloten vanaf 23 december 2022

GGD regio Utrecht (GGDrU) heeft in de strijd tegen het coronavirus een grote capaciteit aan vaccinatie- en testlocaties opgebouwd. Nu de meest ingrijpende fase van de coronacrisis achter ons ligt, is het niet meer nodig alle locaties open te houden. Aan het einde van het jaar sluit de GGDrU 18 kleine locaties, waaronder ook de locatie Zalencentrum Sint Joseph in Montfoort. 

Twaalf priklocaties in de regio blijven open

GGDrU houdt in de regio twaalf locaties open waar inwoners zonder afspraak terecht kunnen voor de herhaalprik. Met deze capaciteit blijft ze klaar staan voor toekomstige scenario’s. De twaalf locaties die ze open houdt, zijn zo verspreid over de regio dat de inwoners binnen een maximale reistijd van 30 minuten bij een locatie kunnen zijn.

De actuele openingstijden van alle locaties vindt u via: www.ggdru.nl/locatie/vaccinatielocaties.

Afspraak maken coronatest

  • Maak uw afspraak online via www.coronatest.nl 
  • Wilt u telefonisch een afspraak maken? Dan kan via 030 6305400. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

Meer informatie over vaccineren of testen

Twijfelt u of u zich wilt laten vaccineren?

Dan is de corona-keuzehulp iets voor u. Het Radboud UMC en TNO ontwikkelde deze keuzehulp. Het geeft betrouwbare informatie over vaccinaties. Ook leest u hier de ervaringen van anderen.