Afvalkalender

Op de afvalkalender en in de Cyclus afvalapp ziet u wanneer uw afval wordt opgehaald.

Digitale afvalkalender en afvalapp

De digitale afvalkalender vindt u op de website van Cyclus. Vul daar uw postcode en huisnummer in. U ziet dan wanneer het afval bij u wordt opgehaald. In de Cyclus afvalapp vindt u alles over afval op één plek. Als u de meldingen instelt, dan krijgt u voorafgaand aan de inzameldag een herinnering wanneer Cyclus het huishoudelijk afval komt ophalen. Daarnaast vindt u ook andere handige informatie en tips in de app. De Cyclus afvalapp downloadt u gratis via de App Store of Google Play.

In de digitale afvalkalender en Cyclus afvalapp kunt u terecht voor meer informatie over de afvalinzameling en het scheiden van de verschillende afvalstromen. Bijvoorbeeld een kalender, de afvalwegwijzer waarin u kunt opzoeken welk afval waar hoort, de aanbiedregels en een locatiekaartje met de verzamelcontainers bij u in de buurt.

Papieren afvalkalender

De papieren afvalkalender downloadt en print u via de website van Cyclus. Lukt dat niet? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 0348 476400.

Vragen afvalkalender

U kunt met al uw vragen, klachten en meldingen terecht bij de klantenservice van Cyclus. Heeft u een andere vraag? Dan stelt u deze aan de gemeente via het contactformulier.

Oud papier en karton inzameling

Remondis zamelt papier in Montfoort in en OPA Linschoten verzorgt de inzameling in Linschoten. Vanaf januari 2023 wijzigen de ophaaldata voor papier in Montfoort. De ophaaldata voor Linschoten blijven ongewijzigd. Vanaf 1 januari a.s. wordt papier in Montfoort elke vier weken op maandag opgehaald. De actuele data voor oud papier en karton in Montfoort vindt u terug via Cyclus. De actuele data voor ophalen van oud papier en karton in Linschoten vindt u op www.oudpapierlinschoten.nl.