Informatiebeveiliging website

Denkt u dat u een zwakke plek op onze website heeft gevonden? Dan willen we deze situatie graag zo snel mogelijk oplossen.

Bent u deskundig en hebt u een kwetsbaarheid op onze website ontdekt? Help ons dan door zo snel mogelijk na ontdekking deze kwetsbaarheid te melden. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze website verbeteren. Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een melding.

De gemeente Montfoort wil een betrouwbare overheidsorganisatie zijn en stimuleert het melden van (vermoede) kwetsbaarheden op de website. Ondanks maatregelen die de gemeente en websiteleverancier al treft, blijft het mogelijk dat er een zwakke plek op de website te vinden is waar iemand mogelijk misbruik van kan maken.

Melding doorgeven

Heeft u een zwakke plek ontdekt, dan helpt het ons om hier melding van te maken. Op die manier kunnen we de veiligheid en betrouwbaarheid van onze website verbeteren. Security-experts zullen uw bevindingen onderzoeken. Via dit bestand kunt u uw melding doorgeven: www.montfoort.nl/.well-known/security.txt. Ook kunt u een email sturen naar privacy@montfoort.nl. We komen graag met u in contact voor het uitwisselen van informatie en om u te bedanken voor uw melding. Onze medewerkers lezen uw melding en gaan gelijk aan de slag. U wordt geïnformeerd over het proces en de voortgang. Om misbruik te voorkomen is het belangrijk het probleem niet publiek te maken voordat we het hebben opgelost.

Uw privacy

We gebruiken uw persoonsgegevens alleen om actie te ondernemen op uw melding. We geven uw persoonsgegevens niet zonder uw toestemming aan anderen, tenzij we wettelijk verplicht zijn uw gegevens af te staan.