Ondergrondse container vol? Zet de zak niet naast de bak, maar loop een blokje om.

Zo houden we samen de buurt schoon en opgeruimd. Bekijk waar dan de dichtstbijzijnde ondergrondse container staat.

In de binnenstad in Montfoort staan ondergrondse afvalcontainers. Deze containers worden iedere week op dinsdag en donderdag geleegd door Cyclus. Het komt soms voor dat de afvalcontainer vol is. In december 2022 zijn we gestart met de campagne ‘Bak vol? Loop een blokje om’.

Past uw zak niet meer in de ondergrondse afvalcontainer? Loop dan een blokje om naar de volgende container of neem de zak weer mee naar uw huis. Bent u slecht ter been? Misschien is er een buurman of buurvrouw die u wil helpen? Zo houden we samen de buurt schoon en opgeruimd.

Plekken ondergrondse containers

Wilt u weten waar dan de dichtstbijzijnde container staat? Bekijk alle plekken van de ondergrondse containers in de binnenstad via de digitale afvalkalender van Cyclus en klik op het tabje 'waar'. Ook de afbeelding hieronder geeft een overzicht van waar de ondergrondse afvalcontainers in de binnenstad zich bevinden.

2_Kaart ondergrondse containers

Ondergrondse containers niet geleegd of kapot?

Op de klep van de container staat het telefoonnummer van de gemeente. U kunt dit nummer bellen als de container kapot is of Cyclus deze op de gebruikelijke dagen niet geleegd heeft. Gooi uw afval in de tussentijd weg in een andere container of neem het mee terug naar huis.