Ondergrondse containers

Afvalpas aanvragen voor ondergrondse containers in de binnenstad van Montfoort.

Er is niet veel ruimte in het centrum van Montfoort. Daarom zijn er afvalcontainers onder de grond. Inwoners van de binnenstad kunnen daarin hun afval kwijt.

Pas ondergrondse containers

Voor de ondergrondse containers heeft u een pas nodig. U vraagt deze gratis aan bij de balie van de gemeente. Bij de aanvraag neemt u een geldig legitimatiebewijs mee. U krijgt de pas direct mee. Per huishouden is er één pas beschikbaar. De pas werkt voor alle ondergrondse containers in Montfoort.  

Bent u de pas kwijt? Kom dan langs bij de balie van de gemeente om een nieuwe pas op te halen en neem een geldig legitimatiebewijs mee.

Storing ondergrondse containers

Geeft de ondergrondse container een storing aan? Geef dit dan aan ons door via 0348 476 400 of info@montfoort. We zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat de storing wordt verholpen. 

Plekken ondergrondse containers

Wilt u weten waar dan de dichtstbijzijnde container staat? Bekijk alle plekken van de ondergrondse containers in de binnenstad via de digitale afvalkalender van Cyclus en klik op het tabje 'waar'. Ook de afbeelding hieronder geeft een overzicht van waar de ondergrondse afvalcontainers in de binnenstad zich bevinden.

2_Kaart ondergrondse containers

Ondergrondse containers niet geleegd of kapot?

Op de klep van de container staat het telefoonnummer van de gemeente. U kunt dit nummer bellen als de container kapot is of Cyclus deze op de gebruikelijke dagen niet geleegd heeft. Gooi uw afval in de tussentijd weg in een andere container of neem het mee terug naar huis.