Werken bij Montfoort

Werken bij de gemeente? Bekijk de openstaande vacatures!

Gemeente Montfoort is een meer dan fraaie gemeente in het Groene Hart van ons land. In totaal telt de gemeente zo’n 14.000 inwoners. Zij wonen vooral in de stad Montfoort en het dorp Linschoten. Gemeente Montfoort is ‘gewoon bijzonder en bijzonder gewoon’. De dienstverlening aan onze inwoners is de basis van ons werk. Daarnaast zetten we in op samenwerking en zorgen we dat de uitvoering van het werk door onze samenwerkingspartners goed gebeurt. De tijd dat ‘werken bij een gemeente’ gelijk stond aan ‘suf en saai’ is voorgoed voorbij. De medewerkers zijn collega's met een visie. In onze organisatie ligt de verantwoordelijkheid bij de medewerkers en werken we op basis van drie kernwaarden: deskundig, betrokken en loyaal. De algehele leiding van de organisatie is in handen van de directie. De directie bestaat uit de gemeentesecretaris/algemeen directeur en een adjunct directeur. De dagdagelijkse leiding van de medewerkers in de diverse teams is in handen van teamcoordinatoren. 

Openstaande vacatures: 

De gemeente Montfoort is continu in ontwikkeling. Voel je dan ook vooral vrij om een open sollicitatie te versturen. Deze kan je sturen aan hr@montfoort.nl.

Daarnaast willen wij als gemeente het goede voorbeeld geven aan onze maatschappelijke omgeving en zo veel mogelijk meewerken aan verzoeken om stage te lopen binnen onze organisatie. En het is ook gewoon leuk om jongeren binnen onze organisatie te begeleiden, in het leren van een vak. Is de gelegenheid er, dan gaat het vaak om voldoende tijd, dan bieden wij een stageovereenkomst aan. Op zoek naar een stageplek? Ook dan geldt, stuur een mail naar hr@montfoort.nl.