Reserveren web agenda begraafplaats

Dit is alleen mogelijk voor begrafenisondernemers.

Met deze online agenda kunt u op ieder moment de begraafplaats reserveren. Dan kunt u direct verder met het regelen van een begrafenis of bijzetting.

Direct naar de web agenda

Hoe werkt het?

We willen de administratieve voorbereidingen en het inplannen van de buitendienst goed uitvoeren. Daarom zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Eerst reserveert u een tijdstip voor de begrafenis of bijzetting in de agenda. Wilt u op een later tijdstip de reservering definitief maken? Vergeet dan niet om achter 'soort afspraak' de keuze ‘reservering begrafenis’ om te zetten naar ‘definitief begrafenis’. Dit is belangrijk, zodat de twee formulieren die u hiervoor in moet vullen zichtbaar worden.
  • Tussen het moment dat u de definitieve afspraak vast zet en de daadwerkelijke begrafenis of urn bijzetting moeten minimaal drie volledige werkdagen zitten.
Registratienummer kist

We verzoeken u om het registratienummer rechts onder het handvat aan het hoofdeinde te plaatsen. Dan kan onze begraafplaatsbeheerder discreet zijn werk doen. Wij hopen op uw medewerking.

Volgens artikel 8 van de Wet op de Lijkbezorging moet er op de kist van de overledene een registratienummer aangebracht worden. De begraafplaatsbeheerder moet controleren of het registratienummer op de kist overeenkomt met het registratienummer in de documenten. Deze controle gebeurt tijdens de begrafenis. Dan zijn er nabestaanden aanwezig. Daarom willen we dat dit onopvallend gebeurt.  Dit blijkt in praktijk lastig te zijn. Het registratienummer staat meestal op een onzichtbare plek op de kist. Ook kan de plek per kist verschillen. Onze begraafplaatsbeheerder moet daarom vaak gebukt rond de kist lopen. Wij vinden dat niet passen bij het moment.

Geen inloggegevens?

Staat u nog niet geregistreerd? Maar wilt u toch  een begrafenis of bijzetting reserveren? Maak dan gebruik van de algemene inloggegevens. Wilt u ons ook een email sturen, zodat we uw gegevens hebben en wanneer nodig contact met u op kunnen nemen.

Algemene inloggegevens

gebruikersnaam            = Uitvaart01     (hoofdlettergevoelig dus met een hoofdletter U)

wachtwoord                  = Uitvaart01?   (hoofdlettergevoelig dus met een hoofdletter U)

Email met uw gegeven sturen

Stuur uw email naar begraafplaatsen@montfoort.nl. Het is belangrijk deze punten in uw email aan te geven:

  • Naam van de begrafenisonderneming
  • Naam contactpersoon
  • Telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken