Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR)

Met de GVR kunnen inwoners met een koopwoning hun huis verduurzamen zonder dat hun maandlasten voor energie stijgen.

De energieprijzen zijn de laatste tijd erg gestegen. Dat voelen we allemaal in onze portemonnee. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om bij te dragen aan verduurzaming. We zien dat het weer extremer wordt: warmer en droger of juist meer en extremere regenbuien. Dat laatste zien we heel plaatselijk, en ook in onze gemeente.

Verduurzamingsregeling voor iedereen

Het is dan ook belangrijk om samen over te gaan op duurzame energie. We willen dat iedere woningeigenaar in onze gemeente zijn of haar huis kan verduurzamen. Zonder dat het hen extra geld kost. Dat kan nu met De Woonpas en hun initiatief: de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR). 

Hoe werkt de Gemeentelijk VerduurzamingsRegeling (GVR)?

De Woonpas neemt de woningeigenaar met de GVR al het werk en zorg voor het verduurzamen van de woning uit handen. Zonder zelf direct een grote geldinvestering te hoeven doen of hiervoor een lening aan te gaan. Een krediettoets is niet nodig. Maandlasten blijven gelijk of kunnen zelfs lager uitvallen. Met de GVR verduurzamen we woningen stap voor stap. In de brochure en onderstaande video leggen we uit hoe de regeling werkt.

Bekijk de korte video

Binnen de GVR wordt per woning bekeken welke verduurzamingsmaatregelen getroffen kunnen worden. De GVR wordt namens de gemeente uitgevoerd door De Woonpas. De Woonpas is en blijft het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemende woningeigenaren vanaf het moment van aanmelding. Met de GVR wordt woningverduurzaming bereikbaar, betaalbaar en eenvoudig te realiseren voor iedereen. De woningeigenaar bepaalt natuurlijk zelf of hij er gebruik van wil maken. 

Neem voor meer informatie contact op met De Woonpas

Heeft u vragen over de GVR in onze gemeente? Neem dan contact op met De Woonpas via: