Nationale Klimaatweek start op 29 oktober

Van zaterdag 29 oktober tot en met zaterdag 5 november besteden we ook in Montfoort en Linschoten veel aandacht aan de Nationale Klimaatweek. Duurzaam Montfoort organiseert samen met anderen in deze periode diverse activiteiten.

Zo wordt op zaterdag 29 oktober voor het eerst een Jeugdklimaatburgemeester geïnstalleerd door burgemeester Petra van Hartskamp en Klimaatburgemeester Matthijs Hombergen. De beide Klimaatburgemeesters zijn veel op pad. Verder is er onder andere de Nacht van de Nacht, de informatieavond over 'Jouw huis energiezuinig' en Enjoy Cleaningup. Deze organisatie laat kinderen zien hoe je met speciaal getrainde honden zwerfafval kunt opruimen. 

Informatieavond energie op 3 november

Op 3 november van 20.00 tot 21.30 uur vindt een informatieavond over ‘Jouw huis energiezuinig’ plaats. Het thema is isoleren en ventileren. De bijeenkomst is in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort. Rond dit thema deelt Duurzaam Montfoort hun ervaringen, aandachtspunten en tips om uw huis te verduurzamen. Voor deelname kunt u inschrijven via energie@duurzaammontfoort.nl.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in de Nationale Klimaatweek op de website van Duurzaam Montfoort.