Provincie Utrecht voert werkzaamheden uit voor verkeerslichten De Bleek op 2 december a.s.

Op dit moment werken de verkeerslichten op de hoek van de Provincialeweg (N228) en De Bleek niet goed. Dit komt door een storing veroorzaakt door niet goed werkende detectielussen. Daarom gaat de provincie Utrecht op vrijdag 2 december a.s. de detectielussen vervangen.

Het wegvak voor de verkeerslichten op De Bleek wordt dan van 9:00 tot 13:00 uur afgesloten om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. De afsluiting geldt alleen in deze richting. In de afbeelding onder ziet u om welk wegvlak het gaat.

Afbeelding De Bleek werkzaamheden 22.12.02

Omleiding

Het autoverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Parklaan. Fietsers kunnen via het fietspad door het park omrijden. De omleiding is met borden aangegeven. Ook staan er verkeersregelaars.

Overlast

De provincie zal er alles aan doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen we niet uitsluiten dat u enige hinder kunt ondervinden. We vragen uw begrip daarvoor.

Vragen?

Heeft u vragen over de wegwerkzaamheden? Dan kunt u hiervoor terecht bij de provincie Utrecht. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 030 258 3888.