Samen Montfoort en Linschoten levendig houden. Nu en in de toekomst! Helpt u ons daarbij?

Als bezoeker of inwoner van Montfoort en/of Linschoten bent u vast en zeker bekend met de dorpskernen. We willen graag weten wat u van het centrum van Montfoort en/of de kern van Linschoten vindt.

SAMEN MONTFOORT & LINSCHOTEN MOOIER MAKEN - los beeld
Wat is bijvoorbeeld de reden dat u hier graag woont of dat u onze gemeente bezoekt? Wat vindt u van het aanbod, de sfeer en de uitstraling? Wat mist u en wat moeten we doen om te zorgen dat het u hier blijft bevallen?

Samenwerking

De gemeente Montfoort is in samenwerking met ondernemers en andere belanghebbenden een onderzoek gestart dat wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Stad & Co.

Uw bijdrage is erg waardevol

Via een digitale enquête kunt u als inwoner óf bezoeker uw ideeën en wensen voor de toekomst van Montfoort en Linschoten geven. De uitkomsten worden gebruikt om een plan te maken voor het behouden en versterken van de vitaliteit en levendigheid van het centrum van Montfoort en de dorpskern van Linschoten. Uw antwoorden zijn erg waardevol voor ons. We stellen uw deelname daarom bijzonder op prijs!

Vult u de vragenlijst in?

U vindt de vragenlijst via www.research.net/r/linschoten_montfoort.

Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 10 minuten. Uw antwoorden worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Alvast hartelijk dank voor uw feedback!