Meedenkbijeenkomst ontwikkeling De Bleek op 5 juli

Op 18 januari en 10 maart hebben meedenkbijeenkomsten plaatsgevonden voor het ontwikkelen van De Bleek als woningbouwlocatie. We nodigen u graag uit voor de derde meedenkbijeenkomst op 5 juli a.s.

Tijdens en na de tweede bijeenkomst hebben we veel vragen, verzoeken en suggesties ontvangen. Samen met de stedenbouwkundige en ontwikkelende partijen hebben we de afgelopen maanden gebruikt om, waar mogelijk, de feedback in het plan te verwerken en tot een schetsontwerp te komen. 

Reageren op of vragen stellen over de plannen

We nodigen u van harte uit om de plannen die nu gemaakt zijn voor locatie De Bleek te komen bekijken. De fysieke inloopmiddag- en avond vindt plaats op 5 juli a.s. in het Huis van Montfoort. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we in tijdslots werken. Wilt u daarom bij aanmelding uw voorkeur aangeven voor een tijdslot in de middag (tussen 17:00 -18:30 uur) of in de avond (tussen 19:00 - 20:30 uur)?

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de bijeenkomst zal de stedenbouwkundige een toelichting geven op de plannen en bijbehorend schetsontwerp dat in de afgelopen periode gemaakt is. Hierna heeft u de mogelijkheid om bij de informatietafels in de zaal op de plannen te reageren en uw vragen te stellen aan de professionals.

Aanmelden?

Net als de vorige keer kunt u zich aanmelden via contactnw@bpd.nl. Graag onder vermelding ‘meedenkbijeenkomst De Bleek’ en het dagdeel: middag of avond. Aanmelden kan tot en met 30 juni a.s. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin het definitieve tijdslot. In de week na de bijeenkomst plaatsen we de belangrijkste vragen en antwoorden op de website wonenindebleek.nl.