Afsluiting Mastwijkerdijk en Achthoven West van 9 t/m 20 oktober door vernieuwen wegdek

Op 9 oktober a.s. sluiten we de Mastwijkerdijk en Achthoven West in Montfoort, tussen de Blindeweg en Slotlaan, af in verband met de werkzaamheden aan het wegdek.

Dit deel van de Mastwijkerdijk en Achthoven West is toe aan groot onderhoud. Ook zijn er op deze weg verschillende keren wisselingen in toegestane snelheid. We gaan een nieuwe asfaltlaag aanbrengen en de punten waar de snelheid wisselt worden duidelijker aangegeven. KWS Infra voert het werk uit in opdracht van ons.

Werkzaamheden

We starten de werkzaamheden met het affrezen van de asfaltlaag op het hele traject. Daarna gaan we de weg voorzien van een nieuwe laag asfalt. We maken gebruik van een duurzaam asfaltmengsel, dat zowel in gebruik als in beheer optimaal is. Het gaat even lang mee als normaal asfalt.

Omleiding door afsluiting

Het doorgaande verkeer kan omrijden via de Provincialeweg (N228). De afsluiting wordt ruim van tevoren aangegeven met verkeersborden. 

Slag om de arm

Het totale onderhoud aan de Mastwijkerdijk en Achthoven West zou gereed zijn op 20 oktober 2023. Door de slechte weersomstandigheden, kan de nieuwe asfaltlaag niet worden aangebracht. Zodra bekend is wanneer het asfalt kan worden aangebracht, geven we hierover een update op deze pagina.