Groot onderhoud M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Montfoort en Linschoten

De M.A. Reinaldaweg (N204) is van 1 tot 23 juli afgesloten voor groot onderhoud.

KWS werkt aan de weg in opdracht van de provincie Utrecht. Ze legt nieuw asfalt en maakt de berm steviger, daarnaast worden nieuwe markeringen op de weg geplaatst en kleine reparaties uitgevoerd.

Het onderhoud vindt plaats op de M.A. Reinaldaweg (N204) tussen de kruising met de N228 (Willeskop) bij Montfoort en de rotonde bij de Laan van Rapijnen in Linschoten. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, moet de weg worden afgesloten. Om de bereikbaarheid van bedrijventerrein IJsselveld te garanderen gebeurt dit in drie fases, waarbij steeds een deel van de weg is afgesloten. Zo blijft bedrijventerrein IJsselveld bereikbaar. Het fietspad is tijdens de werkzaamheden niet afgesloten.

Hoofdomleiding

Auto’s rijden om via de N228, A12 en N204 (zoals aangegeven in de afbeelding hieronder).

Hoofdomleiding N204
 

Fase 1: 1 juli 05:00 tot 8 juli 05:00 uur

In de eerste fase is de M.A. Reinaldaweg (N204) afgesloten tussen Linschoten en de rotonde ter hoogte van IJsselveld. Bedrijventerrein IJsselveld is alleen in te rijden vanaf de kant van Montfoort (via de N204). 

Fase 2: 4 juli 20:00 tot 8 juli 05:00 uur

In de tweede fase is de rotonde bij IJsselveld afgesloten. IJsselveld is op dat moment bereikbaar vanuit Montfoort via een doorsteek tussen de N204 en Tasveld. Deze route wordt met borden langs de weg aangegeven.

Fase 3: 8 juli 05:00 tot 23 juli 05:00 uur

In fase 3 is de rotonde weer open. IJsselveld is alleen te bereiken vanuit Linschoten over de N204. De M.A. Reinaldaweg (N204) is afgesloten tussen de rotonde bij IJsselveld en de N228. 

Openbaar vervoer

Buslijn 5 rijdt tijdens de werkzaamheden een alternatieve route. Haltes Keizerrijk, Heeswijkerpoort, Kasteelplein en Groen komen te vervallen tijdens de werkzaamheden. Lijn 5 rijdt vanuit Woerden via IJsselveld, de Hofdijk en de Doeldijk. Er komt een tijdelijke bushalte op de hoek van de Hofdijk/Doeldijk en een tijdelijke halte op bedrijventerrein IJsselveld. Voor actuele reisinformatie kunt u de routeplanner op 9292.nl raadplegen.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden voorkomen waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn. Als de planning onverhoopt wijzigt, melden wij dit.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u via de BouwApp en KWS-app onder ‘N204 Montfoort’ of op de website van de provincie Utrecht. Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X.