Informatieavonden '5 redenen om nu te verduurzamen'

Een jaar geleden zijn we als gemeente gestart met Gemeentelijke Verduurzamingsregeling (GVR) in een aantal wijken. Dit hebben we uitgebreid naar heel Montfoort en Linschoten. Het verduurzamen van woningen is niet alleen belangrijk voor het behoud van onze planeet en toekomstige generaties, maar verlaagt ook energiekosten en verhoogt het wooncomfort.

Afbeelding GVR 1Met GVR kunt u uw woning verduurzamen zonder dat u zelf direct grote investeringen hoeft te doen. In ruil voor de verduurzaming van uw woning betaalt u een vast bedrag per maand gedurende een looptijd van 30 jaar. Hier staat een besparing op uw energierekening tegenover die ongeveer even groot is. De GVR is aan uw woning gekoppeld en gaat bij verkoop van de woning over op de nieuwe eigenaar. In onze gemeente wordt GVR uitgevoerd door De Woonpas. Zij begeleiden u vanaf uw aanmelding tot het opleveren van de woningen en de gehele garantieduur van de GVR.

Voor wie

Iedere eigenaar van een grondgebonden eengezinswoning kan meedoen met GVR. GVR is geen lening. Een krediettoets is daarom niet nodig.

Informatieavonden

Om u te laten zien welke maatregelen u allemaal kunt nemen en hoe de regeling eruit ziet, nodigen we u van harte uit voor een informatieavond. Tijdens deze avond zijn er inwoners aanwezig die hun ervaringen zullen delen. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

De avond vindt plaats op:

  • Dinsdag 13 februari van 19:00 tot 20:30 uur in het Zalencentrum St. Joseph in Montfoort
  • Woensdag 28 februari van 19:00 tot 20:30 uur in Dorpshuis “De Vaart” in Linschoten

Aanmelden

Komt u naar de informatieavond? Meld u dan van tevoren aan via www.gvr.nl/montfoort.