Informatieavonden over verduurzaming goed bezocht

Ongeveer 75 geïnteresseerden bezochten in februari de twee informatieavonden waar verduurzaming centraal stond. Inwoners gingen naar huis met meer informatie over de Gemeentelijke Verduurzamingsregeling (GVR).

De avonden brachten verschillende mensen samen: sommigen staan aan het begin van het verduurzamen van hun huis, terwijl anderen al fl ink wat stappen hebben gezet. Een belangrijk onderdeel van de avond was een panelgesprek met verschillende sprekers, zoals wethouder Van Wikselaar, Richard van Rooij -oprichter van GVR en een woningeigenaar die al veel aan verduurzaming heeft gedaan. Zij deelden hun ervaringen en gaven tips. Dit was een goede kans voor de bezoekers om vanuit verschillende kanten te horen over de voordelen van woningverduurzaming en GVR.

Vragen en advies

In onze gemeente wordt GVR uitgevoerd door De Woonpas. Zij begeleiden u vanaf uw aanmelding tot het opleveren van de woningen en de gehele garantieduur van de GVR. Na de presentatie en gesprekken was er tijd om vragen te stellen aan de experts van De Woonpas. Dit gebeurde in een gezellige sfeer, met een hapje en drankje. Veel mensen gebruikten deze kans om advies te krijgen over hun eigen situatie.

Ook interesse?

Kon u niet aanwezig zijn bij deze informatieavond, maar heeft u interesse in de mogelijkheden die GVR u kan bieden? Plan dan een oriëntatiegesprek met één van de adviseurs van De Woonpas. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies dat bij uw situatie past.

Ga hiervoor naar de website van De Woonpas of bel naar De Woonpas op telefoonnumer 088 3444 3303.