Interesse in een woning in De Bleek fase 1?

Reminder voor aanmeldlijst koopwoningen en meer informatie over huurwoningen.

Koopwoningen

Sinds april van dit jaar kunt u zich aanmelden op de officiële aanmeldlijst als geïnteresseerde in een koopwoning. Bent u geïnteresseerd en heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan nu. De volgorde van aanmelding kan straks worden gebruikt bij de toewijzing van de woningen. U kunt zich aanmelden via www.nieuwbouw-valkenweide.nl. BPD heeft ‘Valkenweide’ als naam voor dit woningbouwproject gekozen.

Huurwoningen

Binnen dit project realiseert Cazas Wonen 60 sociale huurwoningen, geschikt voor starters en kleine huishoudens, senioren en doorstromers. Dit is verdeeld over een appartementengebouw met 30 appartementen en 30 beneden-boven woningen. Met de huidige stand van de ontwikkeling (juni 2024) is de verdeling van het programma als volgt:

  • 14 tweekamer appartementen van ongeveer 50m2 woonoppervlakte
  • 16 driekamer appartementen van ongeveer 65 m2 woonoppervlakte
  • 15 tweekamer benedenwoningen van ongeveer 50m2 woonoppervlakte
  • 15 driekamer bovenwoningen van ongeveer 70 m2 woonoppervlakte

Inschrijven voor de sociale huurwoningen gaat via de ‘normale’ procedure bij WoningNet, waar woningzoekenden uit de regio Utrecht te zijner tijd kunnen reageren op de nieuwe woningen. Een deel van de sociale huurwoningen kan met voorrang verhuurd worden aan lokale woningzoekenden uit Montfoort. Heeft u vragen over de inschrijfprocedure bij WoningNet, ga dan naar de website van Cazas Wonen.

Op dit moment is nog niet bekend of binnen dit project midden-huurwoningen worden gerealiseerd.