Openbare bekendmakingen op onze website

De manier waarop we de bekendmakingen op Montfoort.nl/bekendmakingen publiceren, hebben we aangepast om u nog
beter van dienst te zijn.

De gemeente neemt veel beslissingen. De bekendmakingen hiervan moeten we publiceren op www.officielebekendmakingen.nl. Dit gaat bijvoorbeeld over bouwvergunningen, verordeningen, beleidsregels en verkeersregels. Als service publiceren we deze bekendmakingen ook op onze eigen website via www.montfoort.nl/bekendmakingen. De manier waarop we dit publiceren, hebben we aangepast om u nog beter van dienst te zijn. In plaats van iedere week een PDF met bekendmakingen van die week te publiceren, hebben we een koppeling met www.officielebekendmakingen.nl gemaakt. Het voordeel is dat u hierdoor altijd een actueel en compleet overzicht heeft van de bekendmakingen van onze gemeente.

Bekendmakingen per e-mail

Wilt u liever per e-mail op de hoogte gehouden worden van bekendmakingen? Abonneer u dan op de gratis emailservice van de overheid. Deze emailservice heet Berichten over uw Buurt. U kunt zich hiervoor inschrijven via mijn.overheid.nl (inloggen met DigiD). U ontvangt dan maximaal één keer per week een e-mail met daarin bekendmakingen. U kunt bij aanmelding zelf aangeven welk soort berichten u wilt ontvangen.

Gemeentenieuws

Het Gemeentenieuws publiceren we niet meer iedere week als aparte PDF op de webpagina van bekendmakingen. We publiceren de artikelen uit het Gemeentenieuws als nieuwsbericht onder ‘Nieuws’. Dit doen we ook al enige tijd.