Publicatie afvalkalender in gemeentenieuws stopt na juni

We gaan stoppen met het publiceren van de afvalkalender in het gemeentenieuws. De Cyclus afval-app is al een aantal jaren in gebruik in onze gemeente. Veel inwoners hebben hem op hun telefoon of tablet staan.

Daarom is de tijd rijp om te stoppen met de maandelijkse publicatie in het gemeentenieuws. In mei wordt de afvalkalender voor het laatst in de krant geplaatst. Dit is de afvalkalender voor de maand juni.

Door de Cyclus afval-app te downloaden heeft u altijd de actuele inzameldata voor uw woonadres bij de hand. Ook als er wijzigingen plaatsvinden in het ophalen van het afval ziet u dit in de app. Daarnaast kunt u een pushmelding aanzetten, waardoor u een seintje krijgt wanneer, welke container aan de weg geplaatst moet worden. Wilt u de afvalkalender koppelen aan uw Outlook-agenda? Ook dat kunt u instellen. U kunt de afvalapp gratis downloaden via de App Store of Google Play Store. Zoek op ‘Afvalkalender Cyclus’.

Print afvalkalender

Wilt u liever een geprinte afvalkalender? Dat kunt u eenvoudig zelf doen via afvalkalender.cyclusnv.nl. Ook kunt u vanaf eind juni nog een half jaar een print van de afvalkalender komen ophalen in het Huis van Montfoort.