Ondernemersverenigingen

Informatie over ondernemersverenigingen in onze gemeente.

Er zijn verschillende ondernemersverenigingen in Montfoort en Linschoten.

Ondernemersfonds Montfoort

Het Ondernemersfonds Montfoort is opgezet voor én door ondernemers in Montfoort en Linschoten. Het doel is verbeteren van wonen, werken en recreëren in onze gemeente. Ook willen ze ondernemers en de economie sterker maken.

Heeft u vragen? Kijk op de website van Ondernemersfonds Montfoort .

Ondernemersverenigingen Montfoort en Linschoten

Het Ondernemersfonds is een samenwerking tussen de volgende ondernemersverenigingen:

Winkeliersvereniging Montfoort

De winkeliersvereniging wil dat iedereen fijn kan winkelen in de binnenstad. Op de website van de Winkeliersvereniging Montfoort vindt u informatie over leden, activiteiten en acties. 

Bedrijvenvereniging Montfoort

De bedrijvenvereniging is de oudste van Montfoort. Er zijn verschillende soorten bedrijven aangesloten: industrie, ICT, handel, horeca, bouw en financieel. Meer informatie vindt u op de website van Bedrijvenvereniging Montfoort.

Bedrijvencoöperatie IJsselveld

De vereniging is er voor bedrijven op bedrijventerrein IJsselveld. Ze werken bijvoorbeeld samen als het gaat om afval, milieu en internet. Meer informatie vindt u op de website van Bedrijvenvereniging IJsselveld.

Ondernemingsvereniging Linschoten

De jonge ondernemersvereniging brengt ondernemers samen en helpt het ondernemersleven in Linschoten.

ZZP-vereniging Montfoort-Oudewater

Bent u ondernemer zonder ander personeel? Dan is er de ZZP-vereniging Montfoort-Oudewater. Meer informatie vindt u op de website.  

Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO)

Heeft u een boerenbedrijf? Dan is er LTO Noord: de ondernemersorganisatie voor boeren en tuinders. Meer informatie vindt u op de website.