QR-FIT route

Bewegen in de buitenlucht met de QR-FIT route.

We hebben een QR Fit- en beleefroute in Montfoort. Met deze beweegroute kan iedereen op een unieke manier in beweging komen én genieten van de mooie omgeving. De QR-FIT route maakt het mogelijk om gratis in de buitenlucht in beweging te komen.

Route

De route is 3,1 km en loopt door het stadspark en de wijk Hofland in Montfoort. Er staan acht paaltjes langs de route. Hierop staat een QR-code die je kan scannen. Elke dag zie je nieuwe oefeningen, dus elke dag is een unieke workout. De komende tijd gaan we de QR-FIT route verder uitbreiden met andere routes, sporttoestellen en speelplekken.

Ga aan de slag!

Als je de QR-FIT app download, kan je gebruik maken van alle functionaliteiten. De oefeningen worden op drie verschillende niveaus aangeboden, dus iedereen kan hier aan meedoen. Het is voor jong en oud, en voor beginners en gevorderden. Ga aan de slag en neem ook vooral je vrienden en familie mee.

Download de app

De app is niet noodzakelijk, maar maakt het wel leuker en prettiger. Je downloadt de app via de QR-FIT website. We wensen iedereen heel veel plezier en sportiviteit.