Ik zoek werk

Mogelijkheden om u te helpen bij het zoeken naar werk.

Om in het eigen levensonderhoud te voorzien, is betaald werk het belangrijkste middel. Lukt dat niet, dan is het in veel gevallen de taak van de gemeente om daarbij te helpen.

Ferm Werk

Ferm Werk kan u namens de gemeente helpen bij het zoeken van een passende baan in de regio. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen aan een baan die bij hen past te helpen. En om zoveel mogelijk bedrijven in de regio aan goede medewerkers te helpen. Hoe Ferm Werk u kan helpen, vindt u op hun website.

UWV

Ook het UWV helpt u bij werk zoeken en solliciteren. Op hun website vindt u hier alles over. Ook als u een bijstandsuitkering wilt aanvragen moet u zich altijd eerst inschrijven bij het UWV.

Montfoort Werkt

Montfoort Werkt is platform waar bedrijven en mensen die werk zoeken uit Montfoort elkaar kunnen vinden. Hier vindt u beschikbare vacatures in onze gemeente en regio. Kijk voor meer informatie of vacatures op de website van Montfoort Werkt.

RMT Midden-Utrecht

Bent u uw werk/inkomen kwijtgeraakt of dreigt u dit kwijt te raken? Onze gemeente biedt via Midden-Utrecht Werkt Door (extra) hulp aan bij het vinden van nieuw werk. Samen met u kijkt het team naar wat u nodig heeft om weer aan de slag te gaan. Denk hierbij aan loopbaanadvies, (om)scholing, hulp bij schulden en nog veel meer. Benieuwd naar Midden Utrecht Werkt Door? Lees meer op de website

Jongeren in participatie (JIP)

Voor jongeren onder de 27 jaar is er extra begeleiding mogelijk bij het vinden van een baan. Ferm Werk heeft een jongeren consulent in dienst. Heeft u vragen of zoekt u hulp? Neem dan contact op met Ferm Werk.