Jeugdhulp en jongerenwerk

Hulp en advies voor kinderen, jongeren en ouders.

Gemeente Montfoort vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren veilig opgroeien. Zodat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Heeft u hier hulp of advies bij nodig? We bieden dit aan voor alle kinderen, jongeren en gezinnen die dat nodig hebben.

Mocht u op deze webpagina niet vinden wat u nodig heeft, neem dan gerust contact met de gemeente Montfoort op. We helpen u graag verder! 

Jeugdteam Montfoort

Vaak ontwikkelen kinderen en jongeren zich op eigen kracht. Of met hulp van familie, vrienden, buren en kennissen. Soms lukt dat niet en is er tijdelijk extra hulp nodig. Dan kunt u terecht bij het Jeugdteam Montfoort.

Het Jeugdteam is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun opvoeders die wonen in de gemeente Montfoort. Het is er ook voor professionals. Het Jeugdteam helpt u bij alle vragen over opvoeden, problemen binnen het gezin, de ontwikkeling van kinderen en veiligheid. Ook kunt u hier terecht met vragen over ondersteuning van kinderen met psychische problemen, een stoornis of een handicap.

Contact Jeugdteam Montfoort

Heeft u een vraag? Wilt u advies? Of zoekt u hulp? Neem dan contact het Jeugdteam via info@jeugdteammontfoort.nl of 0348 561893. Of kijk op de website van Jeugdteam Montfoort.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om hulp te krijgen van het Jeugdteam.

Jongerenwerk

De jongerenwerkers zijn er voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ze organiseren activiteiten voor kinderen en jongeren in Montfoort en Linschoten. Het werk van een jongerenwerker is heel breed. Zo kan hij een groep jongeren ondersteunen die zelf een initiatief nemen voor het maken van een ontmoetingsplek. Als jongeren hulp nodig hebben, kan hij ze in contact brengen met een hulpverlener. Hebben jongeren een grotere kans om in de criminaliteit terecht te komen? Dan kan hij helpen dit te voorkomen.

De jongerenwerker in gemeente Montfoort is:

  • Steve Blokland

Zij werken onder verantwoordelijkheid van het Jeugdteam. Teamleider is Ellis van Tilburg van Stichting Jeugdpunt.

Contact jongerenwerk

Hoe bereikt u de jongerenwerkers?

Hulplijnen voor jongeren

Op Jongeren Hulp Online kan je terecht voor meer dan 20 hulplijnen. Deze bieden snel, anoniem en gratis hulp. Ook als je acuut hulp nodig hebt of bij een noodsituatie. Via de chat of telefoon. Betrouwbaar en professioneel. Ze staan allemaal voor je klaar met een luisterend oor, deskundig advies en handige tips.