Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/Linschoten (SWOM)

Hulp en advies voor volwassenen.

Gemeente Montfoort vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedoen aan het maatschappelijk leven. Soms komt het voor dat dat dit niet meer zelfstandig lukt. Heeft u hulp of advies nodig om mee te kunnen blijven doen aan het maatschappelijk leven? Neem dan contact op met SWOM.

Mocht u op deze webpagina niet vinden wat u nodig heeft, neem dan gerust contact met de gemeente Montfoort op. We helpen u graag verder!

Sociaal team SWOM

Het sociaal team is een onderdeel van Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/Linschoten (SWOM). U kunt hier terecht met vragen als het zelfstandig meedoen in Montfoort of Linschoten steeds moeizamer gaat of niet meer lukt. Zoals problemen die u ervaart bij het gebruik van uw woning. Of het bereiken van bestemmingen. Maar ook het gebruik van voorzieningen, zoals een rolstoel of een scootmobiel. Daarnaast helpt SWOM ook bij vragen over zorg. Zoals hulp bij het huishouden of begeleiding.

Het sociaal team van SWOM werkt op de volgende terreinen:

  • Algemeen maatschappelijk werk
  • Buurtbemiddeling
  • Dementie
  • Mantelzorg
  • Uitvoering Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Contact sociaal team SWOM

Heeft u een vraag? Wilt u advies? Of zoekt u hulp? Neem dan contact op met SWOM via sociaalteam@swomontfoort.nl of 0348 469109. Of kijk op de website van SWOM.

Algemeen SWOM

Welzijn is een van de andere onderdelen van SWOM. SWOM heeft veel activiteiten en biedt hulp aan vele inwoners van Montfoort en Linschoten. Vrijwilligers verzorgen veel van deze hulp. Bent u nieuwsgierig of SWOM ook iets voor u kan betekenen? Kijk dan op de website van SWOM of neem telefonisch contact op via 0348 469109.