Zorgen over de thuissituatie?

Neem contact op bij zorgen over veiligheid thuis.

Als u zich zorgen maakt over uw eigen veiligheid of die van iemand anders, is het belangrijk om daar iets mee te doen.

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Veilig Thuis is er voor advies en ondersteuning. Maar ook voor het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling. Voor uzelf, maar ook als u zich zorgen maakt over de veiligheid van iemand anders. Bel als u zich zorgen maakt met Veilig Thuis: 0800 2000.

Jeugdteam Montfoort

Vaak ontwikkelen kinderen en jongeren zich op eigen kracht. Of met hulp van familie, vrienden, buren en kennissen. Soms lukt dat niet en is er tijdelijk extra hulp nodig. Dan kunt u terecht bij het Jeugdteam Montfoort.

Het Jeugdteam is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun opvoeders die wonen in de gemeente Montfoort. Ze is er ook voor professionals. Het Jeugdteam helpt u bij alle vragen over opvoeden, problemen binnen het gezin, de ontwikkeling van kinderen en veiligheid. Ook kunt u hier terecht met vragen over ondersteuning van kinderen met psychische problemen, een stoornis of een handicap.

Contact Jeugdteam Montfoort

Heeft u een vraag? Wilt u advies? Of zoekt u hulp? Neem dan contact het Jeugdteam via info@jeugdteammontfoort.nl of 0348 561893. Of kijk op de website van Jeugdteam Montfoort.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om hulp te krijgen van het Jeugdteam.

Hulplijnen voor jongeren

Op Jongeren Hulp Online kan je terecht voor meer dan 20 hulplijnen. Deze bieden snel, anoniem en gratis hulp. Ook als je acuut hulp nodig hebt of bij een noodsituatie. Via de chat of telefoon. Betrouwbaar en professioneel. Ze staan allemaal voor je klaar met een luisterend oor, deskundig advies en handige tips.