Inschrijven wachtlijst woonwagens

Wilt u graag op een woonwagenstandplaats in de gemeente Montfoort wonen? Dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst.

Als bekend is op welke plekken er daadwerkelijk woonwagens komen, dan bepaalt de wachtlijst wie er voor een standplaats in aanmerking komt.

Voorwaarden

Om een kans te maken op een woonwagenplek, en om u in te schrijven op de wachtlijst, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. De woonwagenplekken zijn alleen bedoeld voor mensen die afstammen van woonwagenbewoners. Uw ouders, grootouders of uzelf moeten eerder op een woonwagenlocatie in gemeente Montfoort gewoond hebben. Ook moet er een aantoonbare band zijn met gemeente Montfoort. Alle voorwaarden en eisen vindt u op onze website.

Inschrijven

U schrijft zich in op de wachtlijst door het inschrijfformulier in te vullen. Daarnaast betaalt u ieder jaar inschrijfgeld. Bij de eerste aanmelding zijn hiervoor de kosten 35 euro. De verlengingskosten zijn €17,50 per jaar. Alle informatie over het inschrijven op de wachtlijst vindt u op www.montfoort.nl/woonwagens.

Vragen

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het inschrijfformulier? Heeft u vragen over de voorwaarden waar u (nog meer) aan moet voldoen? Of welke documenten u allemaal nodig heeft om u in te schrijven? Dan kunt u contact opnemen met de coördinator woonwagenzaken Jeroen Kemna via kemna@befl ex.nl of 06 2140 9123.